www.rtmuziek.nl
Header

Wie zijn wij?

Robin Negenborn is in juni 2012 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze volgde de opleiding Docent Muziek. Robin is zangeres en zingt voornamelijk kleinkunst-, pop- en musicalrepertoire. Zij speelt ook klarinet. In november 2013 heeft Robin de post-hbo Docentenopleiding Muziek op Schoot afgerond. Daarnaast volgde zij lessen aan de Schumann Akademie in Utrecht.
Robin werkt als vakleerkracht muziek op basisschool De Paradijsvogel in Den Haag. In het Koorenhuis in Den Haag verzorgt ze diverse muziekcursussen voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. In Noordwijkerhout geeft Robin zanglessen aan kinderen en volwassenen. Daarnaast verzorgt ze muziekworkshops tijdens bedrijfsuitjes, kinder- en familiefeestjes en voor onder andere scholen, kinderdagverblijven, koren en muziekverenigingen.

 

 

Tim Quak is in juni 2013 afgestudeerd van de opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Hij is pianist en volgde daarnaast trompetlessen. In Noordwijkerhout en in Rozenburg geeft Tim pianolessen aan kinderen en volwassenen op verschillende niveaus en in diverse stijlen. Hij is dirigent en pianist van Popkoor Bloom in Noordwijkerhout. Ook begeleidt hij diverse zangers, zangeressen, koren en instrumentalisten bij optredens of audities.
Tim heeft wiskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Technische Universiteit Delft en behaalde in juni 2015 zijn bachelordiploma Technische Wiskunde. Als docent wiskunde is hij verbonden aan Stanislas College Westplantsoen te Delft.