Wie zijn wij?

Robin Negenborn is in juni 2012 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze volgde de opleiding Docent Muziek. Robin is zangeres. In november 2013 heeft Robin de post-hbo Docentenopleiding Muziek op Schoot afgerond. Daarnaast volgde zij lessen aan de Schumann Akademie in Utrecht.
In het Koorenhuis in Den Haag verzorgt Robin diverse muziekcursussen voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Daarnaast verzorgt ze muziekworkshops tijdens bedrijfsuitjes, kinder- en familiefeestjes en voor onder andere scholen, kinderdagverblijven, koren en muziekverenigingen.

 

 

Tim Quak is in juni 2013 afgestudeerd van de opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Hij is pianist. Tim begeleidt diverse zangers, zangeressen, koren en instrumentalisten bij optredens of audities. Daarnaast is hij de vaste dirigent en pianist van Popkoor Bloom in Noordwijkerhout en arrangeert hij voor diverse koren en vocal groups.
Tim heeft wiskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden en de Technische Universiteit Delft en behaalde in juni 2015 zijn bachelordiploma Technische Wiskunde. Als docent wiskunde en docent muziek is hij verbonden aan Stanislascollege Westplantsoen te Delft.