www.rtmuziek.nl
Header

Zangles

Robin Negenborn geeft zanglessen in Noordwijkerhout. Jong of iets minder jong? Iedereen is welkom!

Plezier in het zingen staat voorop in de lessen!

De lessen
De zanglessen worden aangepast aan de leerwensen en behoeften van de individuele leerling.
In de lessen wordt aan zangtechniek gewerkt. Dit doen we door in te zingen en verschillende oefeningen te doen. Daarnaast wordt aan performance, interpretatie, expressie en zangtechniek gewerkt door het zingen van nummers. Leerlingen kiezen, eventueel met hulp, zelf repertoire dat ze leuk vinden om te zingen. De zanglessen zijn gericht op lichte muziek, dus popmuziek, musical, muziektheater, kindermuziek, enzovoorts.

Voorafgaand aan de zanglessen wordt in overleg met de leerling (en eventueel een ouder) een doel voor de lessen bepaald. Er is van alles mogelijk. Enkele voorbeelden: zang in combinatie met algemene muzikale vorming, coaching richting het examenvak muziek op de middelbare school, vrijetijdsbesteding, enzovoorts.

 

 

Waar, wanneer
De zanglessen vinden plaats in Noordwijkerhout.
Afhankelijk van de wens van de leerling en de mogelijkheden in het lesrooster, is het mogelijk om lessen van een half uur, drie kwartier of een uur te volgen, wekelijks of tweewekelijks. In schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.
De lessen vinden dit schooljaar (2016/2017) plaats op dinsdag.

RTMuziekĀ leerlingenconcert
Het lesjaar wordt afgesloten met een leerlingenconcert. Alle leerlingen die dat willen treden op en al hun fans en andere belangstellenden mogen komen kijken en luisteren. Een spannende, maar vooral inspirerende en gezellige dag!

Meer informatie?
Mail voor meer informatie over tarieven, lesmogelijkheden en overige vragen naar info@rtmuziek.nl.