www.rtmuziek.nl
Header

Pianoles

Tim Quak geeft pianolessen aan kinderen en volwassenen in Noordwijkerhout en Rozenburg (ZH).

De lessen
De pianolessen worden aangepast aan de leerwensen en behoeften van de individuele leerling. Er wordt les gegeven op verschillende niveaus en in diverse stijlen, afhankelijk van wat de leerling graag wil leren.
Voor de pianolessen moet een boek worden aangeschaft. Welk boek dat precies is, wordt tijdens de eerste lessen in overleg bepaald. Daarnaast is het noodzakelijk om een (elektrische) piano te hebben om thuis te kunnen studeren.

Het is mogelijk om een proefles te volgen. De proefles wordt gebruikt om kennis te maken, leerwensen te bespreken en een start te maken met de pianolessen.

 

 

Waar, wanneer
De pianolessen vinden plaats in Noordwijkerhout en in Rozenburg (ZH).
Afhankelijk van de wens van de leerling en de mogelijkheden in het lesrooster, is het mogelijk om lessen van een half uur of drie kwartier te volgen, wekelijks of tweewekelijks. In schoolvakanties en op feestdagen is er geen les.
De lessen vinden dit schooljaar (2016/2017) plaats op maandag (Noordwijkerhout) en vrijdag (Rozenburg).

RTMuziek leerlingenconcert
Voor pianoleerlingen in Noordwijkerhout wordt het lesjaar afgesloten met een leerlingenconcert. Alle leerlingen die dat willen treden op en al hun fans en andere belangstellenden mogen komen kijken en luisteren. Een spannende, maar vooral inspirerende en gezellige dag!

Pianoleerlingen in Rozenburg kunnen meedoen met het Concert Jonge Musici dat wordt georganiseerd door Muziektheater De Ontmoeting.

Meer informatie?
Mail voor meer informatie over tarieven, lesmogelijkheden en overige vragen naar info@rtmuziek.nl.