www.rtmuziek.nl
Header

Kinderfeestjes

Jarig? Partijtje? Of zomaar een feestje?

RTMuziek organiseert een speciale muziekworkshop tijdens het feest!

Er is keuze uit verschillende muziekworkshops. De workshop wordt afgestemd op de wensen van de jarige.
De basisworkshops waarbij zelf een lied of thema gekozen kan worden zijn:

Een feest vol zang! (Adviesleeftijd 9 – 14 jaar)
Tijdens deze workshop wordt een, speciaal door de jarige uitgekozen, lied ingestudeerd en opgenomen. Voorafgaand aan het leren van het lied worden een warming-up en verschillende zangoefeningen gedaan. Naast het instuderen van het lied werken we ook aan beweging, presentatie en expressie. Aan het einde van de workshop nemen we het lied op en krijgt de jarige een opname van het ingezongen lied.

Een feest vol musical! (Adviesleeftijd 7 – 14 jaar)
De jarige kiest zelf zijn of haar favoriete musicallied. Na een echte musical warming-up waar zang, beweging en spel een rol spelen, studeren we dit lied in. Natuurlijk oefenen we ook bewegingen bij het lied en leren de kinderen zich inleven in het lied. Aan het einde van de workshop presenteren we het lied aan de aanwezige fans.
(Voorbeelden van musicals waar leuke liedjes uit te kiezen zijn: The Lion King, Tarzan, High School Musical, Annie, Mary Poppins, Mamma Mia, The Sound of Music, enzovoorts.)

Een feest vol muziek! (Adviesleeftijd 6 – 12 jaar)
Tijdens deze workshop leren de kinderen een lied en wordt er veel met instrumenten gespeeld. Deze instrumenten als boomwhackers, shakers en andere percussie-instrumenten worden voor de workshop meegenomen. De kinderen leren en spelen ritmes, leren een liedje en begeleiden zichzelf met instrumenten. Ze improviseren en maken hun eigen muziek.
Als uitbreiding van de workshop kan een eigen muziekinstrument geknutseld worden.
Het thema van de workshop wordt van tevoren in overleg met de jarige bepaald. Leuke thema’s kunnen onder andere Afrika, dieren, feest, film, tropical en nog veel meer zijn.

Praktische informatie
Locatie: bij de jarige thuis of in overleg
Duur workshop: 1,5 – 2 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12
Prijs: op aanvraag

Graag minimaal twee weken van tevoren reserveren.

Mail voor meer informatie naar info@rtmuziek.nl.

Print